Ook deze maand houden wijkagenten Daphne Hofmans en Anne Kees Meines weer een spreekuur in De Binding. Op woensdag 10 mei gaan de politieagenten van 12:30 tot 14:30 uur weer in gesprek met bewoners van de verschillende Dijk en Waardse kernen.

Naast de wijkagenten zullen deze keer ook boa's aanwezig zijn bij het spreekuur in Zuid-Scharwoude. Geïnteresseerden kunnen tijdens de middag vrij inlopen en vragen stellen over tal van onderwerpen. Voor wie niet naar het spreekuur kan, is het ook mogelijk om per mail in contact te komen. Daphne is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Anne Kees via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch zijn ze beschikbaar via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 1248x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/