Een trekkerfeest terwijl het broedseizoen voor de beschermde vogels nog in volle gang is - daar kwam deze week de nodige kritiek op. Daar is ook over bericht door Streekstad Centraal. Wethouder John Does reageert nu op de ontstane ophef met de mededeling dat er geen reden is geweest om de vergunning te weigeren.

De kwestie 'Power Valley' kwam dinsdagavond aan de orde in de gemeenteraad van Dijk en Waard. "Dit evenement omhelst veel tractoren, veel mensen en daaropvolgend vooral veel geluid. 12 en 13 mei 2023 vallen nog binnen het broedseizoen, wat loopt tot ongeveer 15 juni." stelt Floris de Boer van Lokaal Dijk en Waard. "We hebben daarom vragen over de vergunningverlening en de afwegingen die daarbij zijn gemaakt."

Wethouder Does legde uit dat Power Valley ook in voorgaande jaren gewoon heeft mogen doorgaan. Er was dan ook geen reden om de vergunning voor dit jaar te weigeren. Of dat in de toekomst anders zal zijn hangt af van de besluitvorming in de komende maanden. De verschillende evenementenlocaties in Dijk en Waard zullen namelijk opnieuw worden beoordeeld door het college.

Power Valley vindt plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei in recreatiegebied Geestmerambacht.
Pin It
Bekeken: 991x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/