Een nieuwe plattegrond is gemaakt van Dijk en Waard. Met de kaart wil de Stichting Promotie Dijk en Waard laten zien dat de gemeente en regio veel te bieden hebben. De eerste exemplaren zijn uitgereikt aan burgemeester Maarten Poorter en wethouder Fred Ruiten.

"Deze plattegrond is, naast de website, hét antwoord op de vraag hoe wij iedereen optimaal kunnen laten kennismaken en genieten van al het moois dat onze gemeente te bieden heeft”, zegt wethouder Ruiten van Toerisme. Recent is Stichting Promotie Dijk en Waard gestart met de campagne ‘Ontdek Dijk en Waard’. Speciaal voor deze campagne is de nieuwe plattegrond van Dijk en Waard gemaakt. "De campagne stimuleert dat mensen op pad gaan om Dijk en Waard te ontdekken."

Niet alleen zijn de musea, molens en kerken op de plattegrond te zien, maar ook wordt vermeld waar bijvoorbeeld de campings en natuurgebieden zijn. "Of je een actieve dag wil of juist de rust van de natuur, het kan hier allemaal", vertelt projectmanager Miranda van Oostrom van Stichting Promotie Dijk en Waard. "Het voorjaar is nu echt begonnen. Het is een mooie tijd om er op uit te gaan, lekker buiten te zijn en te genieten."

De kaart van Dijk en Waard is gratis op te halen bij het gemeentehuis, de bibliotheek en verschillende recreatieve en toeristische locaties in de gemeente.
Pin It
Bekeken: 613x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/