Het is de nachtmerrie voor elke uitvaartondernemer: brand in het uitvaartcentrum. Vrijdagmiddag overkwam het Pieter Dekker uit Heerhugowaard. In zijn Uitvaartcentrum Dekker in Hoorn woedde brand. Niemand raakte daarbij gewond. Wel lagen er in het gebouw twee mensen opgebaard. Hun lichamen zijn op tijd naar buiten gebracht.

"We zijn erg geschrokken", vertelt Pieter Dekker. Hij is met zijn onderneming een van de grootste uitvaartbedrijven in de kop van Noord-Holland. Dekker beschikt over verschillende uitvaartcentra in onder meer Zuid-Scharwoude, Sint Pancras en dus ook in Hoorn. Daar brak vrijdag aan het begin van de middag, vermoedelijk door smeulend wierook, brand uit. "Niemand was in het gebouw, maar er stonden wel twee kisten met overleden mensen. Gelukkig hebben we een goed evacuatieplan, waardoor de mensen snel werden opgehaald."

Ondanks de geringe brandschade, blijft het uitvaartcentrum voorlopig wel dicht. "Het gebouw heeft redelijk wat rookschade. Ik verwacht dat we over een aantal dagen weer aan de slag kunnen."
Pin It
Bekeken: 3843x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/