Dijk en Waard gaat in het najaar een miljoenen subsidie aanvragen voor de ontwikkeling van de Oostrand. Dat heeft wethouder Nils Langedijk gemeld. Als het aan het college ligt worden er in het gebied in Noord- en Zuid-Scharwoude ruim 550 woningen gebouwd.

Recent werd het ontwikkelplan voor de Oostrand gepresenteerd. Het adagium is wonen, werken en natuur. "Nu al heeft het gebied een variatie aan bedrijvigheid, wonen en vrijetijdsvoorzieningen. Die mix willen we ook als grondslag gebruiken voor de bouwvelden", meldt het gemeentebestuur. De vervolgstap is om het nieuwbouwplan verder uit te werken en een financiële onderbouwing te krijgen.

En daar is dus wat wethouder Nils Langedijk betreft ook een rijkssubsidie voor nodig. "Met het geld kunnen we zeker dertig procent aan betaalbare huur- en koopwoningen realiseren", vertelt de wethouder aan Dijk en Waard Centraal. De aanvraag wordt in het najaar gedaan. Het is niet voor het eerst dat de gemeente een rijkssubsidie krijgt. Eerder haalde Dijk en Waard al ruim 4,5 miljoen euro op voor de ontwikkeling van Westpoort/ De Scheg in Heerhugowaard. Naar verwachting wordt begin volgend jaar meer duidelijk over de subsidieaanvraag.
Pin It
Bekeken: 802x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/