Gemeente Dijk en Waard verleent graag steun aan activiteiten van inwoners, buurthuizen en andere organisaties en heeft hiervoor een nieuw subsidiebeleid. Op woensdag 17 mei en maandag 22 mei organiseert de gemeente bijeenkomsten om hier alles over te vertellen.

Er zijn veel verenigingen en vrijwilligers die zich inzetten voor de gemeenschap in de dorpen en wijken van Dijk en Waard. De gemeente vindt deze activiteiten erg belangrijk om elkaar te kunnen ontmoeten. Verenigingen en stichtingen weten doorgaans de weg naar gemeentelijke subsidies wel te vinden, maar ook inwoners, die niet georganiseerd zijn in een stichting, kunnen aanspraak maken op subsidie voor initiatieven in de samenleving. Wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn, wordt tijdens de twee avonden uitgelegd.

De eerste bijeenkomst gaat specifiek over het subsidiebeleid voor kunst en cultuur en de tweede is gericht op buurthuizen en welzijnsorganisaties, participatie- en jeugdorganisaties. Beide avonden zijn van 20:00 tot 21:00 uur in het gemeentehuis aan het Parelhof en aanmelden is gewenst. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 072-5755611. Wie alvast meer wil weten kan kijken op bidw.nl.
Pin It
Bekeken: 1010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/