Gemeente Dijk en Waard trommelt al zijn creatieve talenten op om mee te doen aan een kunstwedstrijd. Met als thema 'stoel' daagt de Kunstkerk Dijk en Waard iedereen uit zijn prachtigste 'zitbare' creaties te maken.

Het is een breed thema, want stoelen zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een eetkamerstoel, rolstoel, autostoel, preekstoel of postoel. En zo kun je nog wel even doorgaan. De soort is niet de enige variabel ook met materiaal kan heel wat gespeeld worden. Kleien, timmeren, schilderen, naaien, vouwen, borduren, mozaïeken of een bestaande stoel oppimpen. Het kan allemaal.
Het gemaakte werk wordt als een waar museumstuk behandeld en maar liefst driemaal geëxposeerd in de winter van 2023/2024. De stoelen expositie begint in de Kunstkerk in Sint Pancras (van half november tot 5 januari), daarna worden de creaties geëxposeerd in het gemeentehuis van Heerhugowaard (van 8 tot 31 januari) en tot slot in De Binding in Zuid-Scharwoude (van 5 tot 29 februari).

Aanmelden kan via het formulier op www.kunstkerkdijkenwaard.nl/exposities/stoelendans. Heb je vragen? Stel ze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 971x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/