Dinsdagochtend is een vrachtwagen betrokken geraakt bij een aanrijding op de N242 bij Alkmaar. Het ongeval ontstond toen een automobiliste van baan wisselde omdat het verkeer ter plaatse vanwege drukte afremde. Ze wilde de rechterbaan op rijden maar daar reed op dat moment de eerder vermelde vrachtwagen.

Het verkeer op de baan waar de automobiliste reed moest vol in de remmen , met een kop-staartbotsing met drie voertuigen tot gevolg. Eén van de betrokken auto's werd door de klap aan de achterkant opgetild en eindigde gedeeltelijk op de motorkap van de achteropkomende auto.

Ook de auto van de bestuurster die van baan wisselde kwam er niet goed van af, het rechter achterwiel brak af bij de botsing met de vrachtwagen. Er raakte niemand gewond, maar er was flinke chaos en de vertraging voor het overige verkeer was fors. Er moesten drie bergers ter plaatse komen om de beschadigde auto's af te voeren.
Pin It
Bekeken: 9740x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/