Een 14-jarige jongen is maandagmiddag door twee mannen mishandeld bij jongerencentrum The Gate aan de Deimoslaan in Heerhugowaard. Het tweetal is nog niet achterhaald. Ze maakten deel uit van een groepje van vier. De politie wil de andere twee ook graag spreken, net als de automobilist die stopte om poolshoogte te nemen.

Toen de jonge Dijk en Waarder rond 14:10 uur langs The Gate fietste, passeerde hij een groep van vier personen. Uit het niets werd hij van zijn fiets getrapt en daarna is hij naar eigen zeggen door twee van de vier geschopt en geslagen. Het slachtoffer wist uiteindelijk te ontkomen, toen een automobilist stopte om poolshoogte te nemen. De politie komt graag in contact met deze mogelijke getuige. De jongen raakte lichtgewond en is voor controle naar de huisarts gegaan.

Eén van de daders is getint en rond 1,50m lang. Hij droeg een zwarte jas. De ander heeft een lichte huidskleur, is rond 1,75m lang en droeg zwarte kleding.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844. Eventuele beelden kunnen worden verzonden via een tipformulier. Het zaaknummer is 2023099909.
Pin It
Bekeken: 944x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/