We gooien kleding en elektrische apparaten veel te snel weg. Zonde, want met een paar kleine aanpassingen of een beetje sleutelwerk kan het product vaak nog jaren mee of een tweede leven krijgen. En daar hoef je geen technicus voor te zijn, want het Repair Café in Dijk en Waard maakt dit heel makkelijk.

Om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en de afvalstapel te verminderen is in de gemeente Dijk en Waard het Repair Café in het leven geroepen. In het café kun je terecht met je ‘kapotte’ elektrische apparaten voor een reparatiebeurt. Weggooien is namelijk hartstikke zonde! De kans dat je met gerepareerde apparatuur naar huis gaat is groter dan dat je het café met lege handen verlaat. 65% van de inbreng wordt namelijk gerepareerd. Ook met kapotte kleding kun je een bezoekje brengen. Per reparatie wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het Repair Café is verschillende keren per maand geopend:
Wonen Plus Welzijn, Rozenlaan 2, elke eerste dinsdagmiddag van de maand van 14-16 uur
Wijkcentrum De Zon, Brandpunt 1, elke tweede dinsdagochtend van de maand van 10-12 uur
Dorpshuis de Noord, Middenweg 537, elke derde woensdagmiddag van de maand van 14-16 uur
Bibliotheek, Parelhof 1a, elke vierde dinsdagmiddag van de maand van 14-16 uur
Kijk goed op uw kalender of in uw agenda, op welke datum we waar aanwezig zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het servicepunt van Wonen Plus Welzijn 072-5717170
Pin It
Bekeken: 853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/