In het lange Pinksterweekend wordt de jaarlijkse Kunstroute Langedijk weer gehouden. Het doel van het driedaagse evenement is om iedereen in Langedijk en omstreken kennis te laten maken met lokale kunst in zoveel mogelijk vormen. Alle locaties waar geΓ«xposeerd wordt, zijn gedurende deze dagen gratis te bezoeken.

De Kunstroute loopt helemaal van de Ambachtsdijk in Oudkarspel tot aan Kinderboerderij Jong Leven in Sint Pancras. Zo’n 100 kunstenaars op ongeveer 40 locaties tonen hun creaties, uiteenlopend van schilderijen tot keramiek en van foto's tot sieraden en schrijfkunst. Deelnemende kunstenaars is om 10 euro gevraagd voor een donatie aan de Kunstkerk in Sint Pancras.

Nieuw is de Kunst Vaarroute langs exposities op eilandjes in het Oosterdelgebied. Om de 10 minuten vertrekt er een boot vanaf de steiger bij Stichting Veldzorg en vanaf de steiger bij de scheepshelling van Nico Vader in Broek op Langedijk. Bij de scheepshelling wordt het 130-jarig bestaan van ’t Kofschip gevierd.

De diverse exposities staan aangeven op vlaggen, posters, lieflangedijk.nl en op Facebook Kunstroute Langedijk. De Kunstroute duurt op 27, 28 en 29 mei telkens van 11:00 tot 17:00 uur.

Pin It
Bekeken: 1764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/