Op de N242 bij Heerhugowaard is vrijdagmiddag een botsing geweest tussen drie auto's. Bij het ongeluk raakte twee mensen gewond. Ze zijn met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis. De N242 vanaf Alkmaar richting Heerhugowaard is vanwege het ongeluk afgesloten.

De melding van het ongeluk op de Westerweg (N242) kwam vrijdagmiddag even voor 15:00 uur binnen, waarna de hulpdiensten snel ter plaatse waren. Het vermoeden bestaat dat de voorste auto moest remmen vanwege filevorming en dat de twee automobilisten daarachter het te laat zagen.

In de voorste auto zat een kind, dat door de politie is opgevangen en een teddybeer kreeg voor de schrik. De weg was tijdelijk afgesloten, maar is inmiddels weer open. Een bergingsbedrijf heeft de drie auto's opgehaald. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 4138x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/