Het Karavaan Festival en YES IN MY BACKYARD is succesvol geopend. Op 17 verschillende locaties verzamelden zich een enthousiast publiek en ook in het festivalparl van het Victoriepark kwam een groot publiek bijeen. Burgemeester Anja Schouten bezong samen met burgemeester Voskuil van Bergen de maatschappelijke en landelijke rol van Karavaan tijdens de feestelijke opening.

Voor Karavaan kon het niet beter: de openingsvoorstellingen waren stijf uitverkocht. En ook het festivalterrein van Yes In My BackYard ziet er kleurrijk en uitnodigend uit met de vele theatertentjes, meezingen met karaoke, terrassessies met singersongwriters, pizza’s uit de grote houtoven, straattheater en dansen bij concerten.

Yes In My Backyard is nog t/m 21 mei en van 26 t/m 29 mei te bezoeken. T/m 29 mei zijn er ook bij Karavaan nog meer dan 200 voorstellingen te bezoeken op verschillende locaties in Alkmaar, Heiloo, IJmuiden, Castricum, Zuidschermer, Bergen, Koedijk, Driehuizen en Oterleek.

Info en tickets: karavaan.nl en yesinmybackyard.nl (Foto: Keith Montgomery)
Pin It
Bekeken: 2187x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/