Jaarlijks raken tienduizenden mensen vermist. De meesten zijn binnen 24 uur weer terecht, maar anderen blijven langer onvindbaar. Weken, maanden en soms zelfs jaren. De politie organiseert voor de vierde keer de 'Mis je mei'-maand om aandacht te vragen voor deze langdurig vermiste mensen. Een daarvan is Albert Visser uit Heerhugowaard.

Zondag 14 februari 2021, Valentijnsdag. Het is niet alleen de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven, maar ook de dag dat Nederland massaal het ijs opgaat. En de dag dat Heerhugowaarder Albert Nico Visser spoorloos verdwijnt. Op 4 oktober van datzelfde jaar wordt hij als vermist opgegeven door een bekende van hem. De tijd verstrijkt, maar waar de zestiger verblijft of wat er met hem is gebeurd? Dat is tot op de dag van vandaag niet duidelijk. Om meer aandacht voor de zaak te krijgen riep de politie eind maart de hulp van het publiek in. En eigenlijk is dat al heel bijzonder, weet politiewoordvoerder Mascha Koning. "Om iemand met een foto op onze website te zetten is een uiterst zwaar onderzoeksmiddel", vertelt de persvoorlichter tegen Dijk en Waard Centraal. "We doen dat alleen als we ons zorgen maken of als er nog weinig aanknopingspunten zijn."

De oproep in de media leverde uiteindelijk een aantal tips op, maar duidelijkheid over de vermissing is er niet. Nog niet: "Het onderzoek loopt nog. Net als andere mensen die langdurig vermist zijn: ze worden niet vergeten. Wanneer we nieuwe informatie hebben gaan we daar gelijk achteraan en ook zorgen we ervoor dat de vermissing weer onder de aandacht komt. In de media en op onze eigen socials."

Wie meer weet over de vermiste Albert Visser kan contact opnemen met de politie: 0900-8844 of het tipformulier op politie.nl. De inmiddels 68-jarige Heerhugowaarder is 1,70 meter lang, heeft bruin/ zwarte ogen en zijn haar is grijs of peper- en zoutkleurig.
Pin It
Bekeken: 682x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/