Biologische groenten uit eigen tuin, zelfgemaakte producten van keramiek en papier, schilderijen en meer. Op zaterdag 3 juni wordt van 10:00 tot 15:00 uur de jaarlijkse voorjaarsmarkt gehouden bij De Kleine Ark in Oudkarspel.

Ook voor de kinderen is er van alles te doen op het terrein van de werk- en leefgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en autisme, zoals springen op een luchtkussen en geschminkt worden. Daarnaast zullen nog een aantal andere kramen te vinden zijn met verschillende spullen voor creatieve hobby's.

De voorjaarsmarkt in Oudkarspel wordt muzikaal ondersteunt door een draaiorgel. Meer informatie is te vinden op de website dekleineark.nl.
Pin It
Bekeken: 1068x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/