In de nacht van 2 op 3 mei is er een 34-jarige inwoner van Dijk en Waard aangehouden in een loods aan de Maxwellstraat in Heerhugowaard, na de ontdekking van een hennepkwekerij. Na verhoor is de verdachte weer op vrije voeten gesteld.

Na een melding over een sterke wietgeur ging de politie op onderzoek uit en ontdekte in het pand op bedrijventerrein Zandhorst een omvangrijke hennepplantage met ruim duizend oogstrijpe cannabisplanten, henneptoppen, gruis en materiaal om softdrugs te fabriceren. Hiermee blijkt het de op een na grootste ontdekking van dit jaar in Noord-Holland te zijn.

Voor de teelt werd illegaal water en stroom afgetapt. Hoewel de verdachte is vrijgelaten, blijft hij verdachte in het onderzoek van de recherche. Tot nu toe heeft het onderzoek geen nieuwe aanhoudingen opgeleverd.
Pin It
Bekeken: 639x
https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/