Burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard heeft zaterdagmiddag een Koninklijke Erepenning uitgereikt op het veld van S.V. Vrone in Sint-Pancras. Die onderscheiding verdiende de veelzijdige sportclub eigenlijk al in 2020, want toen bestond S.V. Vrone 100 jaar. Toch was er geen beter moment denkbaar dan zaterdag 20 mei.

Een Koninklijke Onderscheiding is al reden genoeg om een feestje te geven, maar bij S.V. Vrone was het zaterdag maar één van de vele feestelijkheden. Er was bijvoorbeeld ook nog de uitreiking van het label 'Gezonde Kantine' voor de kantine in Sint-Pancras. Er was muziek, het rad van fortuin draaide en er werd een barbecue georganiseerd. Maar misschien nog wel het belangrijkste: Vrone 1 werd kampioen en ook team Vrone 015-1 haalde de titel binnen. Twee keer kampioen dus. 'Supersaturday' volgens de club. Burgemeester Maarten Poorter belandde dus met zijn neus in de boter in Sint-Pancras.

De geschiedenis van de club begon in 1920, toen V.V. Vrone werd opgericht. Als voetbalclub dus. De naam verwijst naar de oude naam van Sint-Pancras. Inmiddels begint de naam met 'S.V.', want de vereniging organiseert ook handbal en zaalvoetbal. Een veelzijdige club dus, die belangrijk is voor het dorp. Dat werd gisteren nog maar eens bevestigd door de koning, de burgemeester en niet in de laatste plaats door de leden van de club zelf. (foto: S.V. Vrone)
Pin It
Bekeken: 1048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/