Ondanks dat de afgelopen tijd meerdere branden zijn geweest bij zorginstelling Esdégé Reigersdaal, is er geen sprake van een verband. Dat heeft de politie gemeld aan Dijk en Waard Centraal. Vanaf vorige maand was er drie keer brand in gebouwen van de Heerhugowaardse instelling. "Een verband is uitgesloten", vertelt woordvoerder Mascha Koning.

De brandweer die vanwege een fik ter plaatse komt bij een vestiging van Esdégé Reigersdaal. Het gebeurde afgelopen maand niet een, niet twee, maar drie keer. Zo was het 16 april raak in een hooischuur aan de Krusemanlaan en 4 mei in een wooncomplex aan De Klamp. Het pand moest ontruimd worden en een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse. Twee dagen later, op 6 mei, was het opnieuw raak. Er was brand in een woning aan de Roze Flamingo. "Daar stond een brandende asbak in huis", vertelt Koning. "Ter plaatse bleek het vuur al uit."

Volgens de zegsvrouw is de politie alleen nog bezig met het onderzoek rond de brand op De Klamp. "We gaan er vanuit dat het hier om brandstichting gaat. Het onderzoek loopt op dit moment nog." (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 670x
http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://mpoten.berkeleywellbeing.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/