Gemeente Dijk en Waard heeft donderdag de gratis Dijk en Waard BouwApp gelanceerd. Inwoners, ondernemers, bezoekers, weggebruikers en andere belangstellenden kunnen via deze nieuwe app voor de telefoon of tablet actuele informatie over bouw- en herinrichtingsprojecten binnen de gemeentegrenzen vinden. Het aanbod is nu nog niet compleet, maar daar wordt aan gewerkt.

Dijk en Waard werkt de komende jaren aan grote en vaak langdurige projecten, zoals de herinrichting van de Zuidtangent, de spoorwegondertunneling, de herontwikkeling van het Stationskwartier, de Molenwijk Zuid-Oost, de Bomenbuurt en een groot aantal bouwplannen zoals Westpoort-De Scheg en de nieuwe woon- en werklocatie De Frans. Maar ook kleinere projecten zijn te volgen via de app, zoals de herinrichting van wijken en buurten. Niet alleen geeft de app informatie over de projecten, maar ook over eventuele verkeersmaatregelen die daarvoor worden genomen.

De Dijk en Waard BouwApp is beschikbaar in de appstores van Google, Apple en Windows. Gebruikers kunnen zelf kiezen welke projecten ze meldingen krijgen door 'favorieten' aan te klikken, en updates 'liken' en delen via sociale media. Ook kan via de app contact worden gelegd met de gemeente of de verantwoordelijke aannemer.
Pin It
Bekeken: 1010x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/