De L-Star Bigband geeft zondagmiddag 11 juni om 14:30 uur een concert in de tuin van Jan Rovers. Onder leiding van dirigent Frank van Gemert zorgen ruim twintig muzikanten voor een afwisselend en swingend geluid.

Maandelijks worden huiskamerconcerten gegeven aan de Benedenweg 134 in Sint Pancras, maar voor deze keer staat een optreden in de tuin gepland. Vanaf 14:00 uur is er koffie en het concert start om 14:30 uur. De entree is zes euro en betalen kan contant of via een QR-code. Reserveren is mogelijk en kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is Rovers telefonisch bereikbaar: 06 - 13 52 97 45.

Bij slecht weer kan het concert van de L-Star Bigband niet doorgaan. Mede omdat zoveel muzikanten niet binnen kunnen optreden. Als alternatief zal dan de Jan Rovers Jazzband gaan spelen.
Pin It
Bekeken: 1564x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/