De zaalvoetbalsters van FC Marlène hebben de eerste landstitel in de historie veroverd. De ploeg van coach Dick van Stralen rekende in twee wedstrijden af met ZVG. Onlangs won de ploeg ook de beker en daarmee pakt de club uit Heerhugowaard de dubbel in het zaalvoetbal.

In de best-off-three-serie wist FC Marlène dat het aan de overwinning genoeg had om de titel binnen te slepen, zo laat mediapartner NH Nieuws weten. Vorige week wonnen de Noord-Hollanders op bezoek in Gorinchem met 2-3 van de nummer twee uit de reguliere competitie. In eigen huis begon de ploeg heel zenuwachtig aan de wedstrijd en kwam dan ook op achterstand. Richting de rust draaide Amy Visser het duel hoogstpersoonlijk om door twee treffers voor haar rekening te nemen: 2-1.

Na de pauze pakte FC Marlène door en was opnieuw Visser trefzeker: 3-1. ZVG knokte zich terug in de strijd met de aansluitingstreffer. De bezoekers gingen daarna alles of niets spelen met een extra veldspeelster. Daar maakte Visser in de counter slim gebruik van en maakte zodoende haar vierde treffer van de avond: 4-2. FC Marlène zal volgend seizoen als landskampioen van Nederland deelnemen aan Europees voetbal.
Pin It
Bekeken: 969x
https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/