Het foodtruck festival HOPPAAA! komt weer naar Heerhugowaard. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni is in Stadspark de Parel een schare aan foodtrucks te vinden, met een rijke verscheidenheid van keukens. Ook worden er allerlei lekkere dranken, ijs en smoothies geserveerd. De hele dag klinkt aangename muziek en live artiesten spelen classics. Voor kids is er een hoek met schmink.

"Een mix van ingrediënten en een vorkje mee prikken van gerechten die je niet op de hoek van de straat aantreft. Van heerlijke flammkuchen tot aan goed gevulde hete piepers", aldus Loek Hartog van organisatiebureau Bruisend. "De crêpes en de smoothies staan klaar net zoals de Italiaanse ijsjes. Maar er zijn ook oer-Hollandse frietjes en smaakvolle borrelplanken en deelschalen. De vers gemaakte Surinaamse kip kerrie en de Spaanse churros zorgen voor een variatie aan gerechten. Er zijn bao buns, nacho schalen en pizza’s rechtstreeks uit de oven, er is voor ieder wat wils, voor jong en iets ouder! Steeds meer foodtrucks hebben ook een veggie of een vegan variant op de menukaart staan."

HOPPAAA! werkt niet met muntjes, maar gewoon met cash en de bankpas.  Het food festival duurt op vrijdag van 15:00 tot 21:00 en in het weekend van 12:00 tot 21:00 uur, en toegang tot het terrein is gratis. De organisatie raadt aan vooral lopend of op een tweewieler te komen Meer info op de sociale media van HOPPAAA!  en bruisend.nu.
Pin It
Bekeken: 2114x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/