Daphne van Domselaar heeft een contract getekend bij Aston Villa. De keepster is geboren in Oudkarspel en startte haar voetbalcarrière bij LSVV in Zuid-Scharwoude. Van Domselaar heeft een driejarig contract getekend bij de Engelse voetbalclub.

"Het voelt als een goed moment om deze stap te maken", vertelt de Langedijkse. In februari vorig jaar debuteerde Van Domselaar bij het Nederlands elftal en ook tijdens het WK van aankomende zomer staat ze onder de lat. "Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik graag in Engeland wil spelen. Bij Aston Villa had ik direct een goed gevoel." Van Domselaar ziet de transfer vooral als een kans om beter te worden: "Er ligt een duidelijk plan klaar en de club heeft mooie ambities. Ik kijk er naar uit om mij hier verder te ontwikkelen als persoon en als keepster.”

De keepster speelt op zondag 23 juli de eerste wedstrijd van het WK tegen Portugal.
Pin It
Bekeken: 1345x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/