Dijk en Waard gaat geen extra beleid maken rond het plaatsen van padelbanen. Dat heeft het college gemeld na vragen van de VVD en Lokaal Dijk en Waard (LDW). De partijen uitten hun zorgen over de mogelijke komst van padelbanen bij tennisvereniging Tulp in Oudkarspel. Omwonenden denken dat de banen gaan leiden tot geluidsoverlast. Ze zijn een petitie gestart.

Volgens het college van burgemeester en wethouders biedt het huidige beleid voldoende kaders om vergunningsaanvragen te beoordelen. De gemeente erkent dat er een conflict is tussen de directe omwonenden en TV Tulp, maar ziet geen bemiddelende rol voor zichzelf: "Want er ligt op dit moment geen vergunningaanvraag van TV Tulp bij de gemeente."

Vanwege de toenemende populariteit van het padellen, valt te verwachten dat de komende jaren meer padelbanen worden aangelegd. Bij TV Heerhugowaard zijn vorig jaar al padelbanen geplaatst en ook bij verenigingen TC Langedijk en TC Sint Pancras streven ze naar de komst van padelbanen.
Pin It
Bekeken: 1654x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/