De wereldwijd bekende spreker Devi Mohan komt zaterdag 15 juli naar Soulbalance in Broek op Langedijk. De Global Ambassador van de Mohanji Foundation, een stichting opgericht door haar man Mohanji, presenteert haar programma 'Be in the flow'.

Devi zal ingaan op een aantal belangrijke punten uit haar onlangs verschenen autobiografie 'Home for a Refugee', die lovende kritieken ontving en de harten van veel mensen raakte. 'Home for a Refugee' gaat over het vieren van het leven, vreugde vinden in de donkerste momenten en dapper uit de schaduw van het slachtofferschap stappen om als een baken van Licht te dienen.

Terwijl Devi vertelt over haar weg van soms intense kwellingen als ontheemde vluchteling tijdens de Joegoslavische oorlogen, naar een doelgerichte en positieve kijk op het leven, creëert ze resonantie in het hart van de lezers en luisteraart en inspireert zij hen om met geloof en veerkracht een eigen pad naar zelfverwezenlijking te volgen. Spiritualiteit en ook seksualiteit en ontmantelen van patriarchale programmering komen daarbij aan de orde. Devi zal afsluiten met een aantal effectieve oefeningen om 'shaming' te transformeren en het Sacred Feminine en Sacred Masculine in de mens te eren.

Als ambassador van de Mohanji Foundation spreekt Devi wereldwijd op evenementen en forums: van geweldloosheid en vrouwenemancipatie-gerelateerde evenementen zoals de Women Emerging Summit en de Vegan India Conference tot interreligieuze dialoog en wereldvrede-gerelateerde evenementen zoals het Parliament of World's Religions, 'Living Peace' projecten. Verder is Devi Global President van de ACT Foundation (een internationaal actieve liefdadigheidsinstelling met aanwezigheid in 48 landen) en directeur en faculteit van de Himalaya School voor Traditionele Yoga. Ze geeft dan ook workshops en live groepsprocessen met onder andere traditionele yoga, meditatie en diep transformerende processen die ze heeft gecreëerd door zich te verbinden met het hogere bewustzijn.

Het programma van Devi duurt van 19:00 tot 21:00 uur en is in het Engels. De bijdrage is naar eigen inzicht, maar een minimum donatie van 20 euro wordt voorgesteld. Soulbalance is te vinden aan de Vreekesweid 1. Aanmelden gaat via eventbrite.com. Meer onder andere op soulbalance.nlmohanji.nl en de Facebookpagina van Devi Mohan.
Pin It
Bekeken: 898x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/