Dijk en Waard verwacht nog weken bezig te zijn om de troep na zomerstorm Poly op te ruimen. Volgens de gemeente zijn ongeveer vijftig bomen omgewaaid, die allemaal worden opgeruimd.

Vanaf vorige week woensdag wordt door alle beschikbare medewerkers gewerkt aan het groen, vertelt een woordvoerder van de gemeente aan Dijk en Waard Centraal. "Zeven teams zijn al bezig geweest om de omgewaaide bomen weg te halen en takken op te ruimen." De zegsman schat dat ongeveer vijftig bomen zijn omgewaaid, maar dat is niet het enige.

Dijk en Waard vermoedt namelijk ook dat honderden bomen zijn beschadigd. "We beoordelen elke boom individueel om te bepalen of snoeien voldoende is. In sommige gevallen is de schade onherstelbaar en zullen bomen gekapt moeten worden."
Pin It
Bekeken: 1166x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/