Ook al woonde hij zelf niet in de gemeente, Hans Wijnveen is een bekend gezicht in de Dijk en Waardse politiek. De griffier gaat volgende maand met pensioen. Woensdag nam de gemeenteraad afscheid van hem.

Wijnveen was twintig jaar raadsgriffier bij Heerhugowaard en sinds de fusie voor Dijk en Waard. Fractievoorzitter Trijntje Johanne Visser- Hogeterp van ChristenUnie sprak namens de raad: "Hans staat te boek als de laatste raadsgriffier van Heerhugowaard. Hij is een grote steun voor zijn collega's en de raad." Visser- Hogeterp somt een aantal moeilijke momenten op waarbij collega's ziek werden of 'een lastige privésituatie' hadden. "Hans pakte zonder morren de taken op. Neem nu je rust en ga genieten in gezondheid!"

Ook Wijnveen zelf kreeg tijdens de gemeenteraadsvergadering het woord. Hij benadrukte dat hij met veel werkplezier voor de gemeentepolitiek heeft gewerkt. "Maar dat fietsritje wat ik al jaren van Opmeer naar het gemeentehuis maak, voelde vanochtend toch even anders."
Pin It
Bekeken: 1227x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/