Projectontwikkelaars die willen bouwen op grond aan de Benedenweg in Sint Pancras kunnen zich melden. Het gaat om de zogenoemde Madderom-locatie, bouwgrond langs het noordelijke gedeelte van de Benedenweg. Dijk en Waard wil dat daar drie vrijstaande huizen en een gebouw met elf levensloopbestendige woningen komen. Projectontwikkelaars kunnen zich aanmelden, waarna de hoogste bieder het appartementencomplex mag bouwen.

In vergelijking met de ambitie van 10.000 woningen voor 2030, klinkt een project met in totaal veertien huizen wellicht klein. Maar om het doel te bereiken wil het college ook in bestaande wijken bouwen. Zo wordt in de gemeenteraad niet alleen gesproken over duizenden woningen bouwen aan de Oostrand van Noord- en Zuid-Scharwoude, maar zijn er ook plannen voor 34 woningen aan het Rembrandt Erf en 29 op de Berckheidelaan. En nu is de gemeente Dijk en Waard dus bezig met de voorbereidingen voor een appartementencomplex aan de Benedenweg in Sint Pancras. Om precies te zijn op het perceel van huisnummer 138. Vroeger was daar een tuincentrum, maar sinds het begin van deze eeuw is het grasveld in bezit van de gemeente. Het veld zal getransformeerd worden tot een woonwijk. Zo komen er drie vrijstaande woningen en een appartementencomplex met elf levensloopbestendige huizen. De naam zegt het eigenlijk al: deze woningen zijn geschikt voor verschillende levensfasen. Zo hoeven bewoners in principe niet te verhuizen als hun situatie veranderd. Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap.

Tekst gaat verder onder de foto.Maar hoe het appartementencomplex er precies uit gaat zien is nog niet duidelijk, benadrukt een woordvoerder van Dijk en Waard. De gemeente verwacht dat het een gebouw wordt met drie verdiepingen. Bij het complex komt ook een parkeerterrein. Tot 30 augustus om 11:00 uur hebben projectontwikkelaars de kans om een bod te doen. In september zal bekend worden welke projectontwikkelaar het nieuwbouwproject aan de Benedenweg in Sint Pancras mag realiseren. Het is nog niet bekend wanneer de eerste heipalen de grond in gaan.
Pin It
Bekeken: 2572x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/