Van vliegensvlugge jongleurs tot lenige acrobaten en van spectaculaire vuurspuwers tot doldwaze clowns. Circus Bossle strijkt van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus neer in Heerhugowaard. De tent wordt opgebouwd op het evenemententerrein in Stadspark De Parel.

De Duitse circusfamilie reist al jaren met het familiecursus door Nederland. "Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stilgestaan. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig", schrijft de familie in een bericht. Het circus presenteert een nieuwe show van bijna twee uur.

De voorstellingen beginnen op vrijdag 4 augustus om 19:00 uur en de laatste staat gepland op zondag 13 augustus om 11:00 uur. Tussendoor wordt elke speeldag in ieder geval een voorstelling gegeven. Op maandag, dinsdag en donderdag is er geen voorstelling. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Geopend vanaf ÊÊn uur voor aanvang van iedere voorstelling en op elke speeldag tussen 10:00 tot 11:00 uur.

Meer informatie over de voorstellingen is te vinden op de Facebookpagina van Circus Bossle. (foto's: Jans Schulting)
Pin It
Bekeken: 1558x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/