In verband met de slechte weersvoorspelling voor aanstaande zaterdag heeft AZ het programma van de AZ Fandag aangepast. Dat laat de profclub via de eigen website weten. "Na uitgebreid overleg is besloten dat het helaas onverantwoord is om de buitenactiviteiten doorgang te laten vinden. AZ betreurt dit, maar heeft een alternatief programma opgesteld om er alsnog een fantastische dag van te maken."

Het gratis binnenprogramma begint om 15:00 uur, waar het originele programma al om 13:00 uur begon. In het Sportcafé kunnen fans F1-simulatoren uitproberen, FIFA 23 spelen, mini-games doen, in de Photobooth van ESPN en de Youth League-beker bewonderen. Het Hotel in Egmond-prijzenrad en het Vomar-prijzenrad zijn verplaatst naar het Sportcafé. Buiten staat wel de AZ-spelersbus om een kijkje in te nemen.

Leden van de AZ Juniorclubs kunnen om 16:00 uur gratis meedoen aan een loting. Deelnemers maken kans de wedstrijd AZ - Bologna FC van heel dichtbij als spelersescorte of ballenjongen te beleven.

De Fanshop opent al veel eerder, namelijk om 10:00 uur, en er wordt een speciale dagaanbieding geboden: het nieuwe uit-tenue inclusief shirt, broekje en sokken vanaf 80 euro. De bedrukking is gratis. De Fancontainer opent wel pas om 15:00 uur.

Voor de wedstrijd AZ - Bologna FC gaat de Molenaar-tribune open. In de rust van de wedstrijd laat wereldkampioen freestyle Hugo Vliese zijn trucs zien. Na de wedstrijd, rond 18:45 uur, worden de AZ vrouwen voorgesteld aan het publiek. Vanaf 19:15 uur is het mogelijk de handtekeningen van spelers van AZ 1 te scoren.
Pin It
Bekeken: 3370x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/