Middenvelder Kenzo Goudmijn heeft zijn contract verlengd bij AZ. De geboren en getogen Heerhugowaarder speelde de afgelopen twee jaar op huurbasis bij Sparta Rotterdam en Excelsior, waar hij een vaste waarde was.

Goudmijn is blij om terug te zijn bij de Alkmaarse club. "Ik ben een paar jaar weggeweest, waardoor ik mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen. Ik ging weg met vrijwel alleen ervaring in de Eerste divisie en heb veel vlieguren op Eredivisie-niveau gemaakt." Voor Goudmijn voelt het nieuwe contract als thuiskomen. "Ik hoop dat ik in dit stadion kan laten zien wat ik de afgelopen periode heb geleerd."

Ook directeur voetbalzaken Max Huiberts is tevreden met de contractverlenging. "Hij doet het goed in de voorbereiding. We zijn heel tevreden met zijn ontwikkeling hier." Het nieuwe contract loopt tot de zomer van 2026.
Pin It
Bekeken: 1942x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/