Zaterdag 19 augustus barst de strijd om de jaarlijkse Zuurkoolcup weer los. Op de velden van LSVV zullen de voetbalverenigingen van Langedijk uitmaken wie het beste is en de cup mee naar huis mag nemen. Maar de Zuurkoolcup is meer dan alleen maar de strijd om de eerste teams van de vier Langedijker clubs. Er zijn de Veteranencup, de Spruitjescup, de Zuurkoolcup voor damesteams Γ©n iedere speeldag is er muziek en entertainment in de feesttent.

De eerste speeldag begint om 17:00 uur. Dan spelen de Langedijker helden van weleer om de Veteranencup. Om 19:00 uur komt de thuisclub uit tegen csv BOL, de winnaar van vorig jaar. Dat betekent dus dat DTS en Vrone elkaar zullen treffen.

Dinsdag 22 augustus worden de wedstrijden LSVV - DTS en BOL - Vrone gespeeld. Vooraf wordt gespeeld om de Van der Plas Sprouts Spruitjescup door de jongensteams onder 13 jaar. Vrijdag 25 augustus is de laatste speeldag. Dan komen de damesteams tegen elkaar uit. Vrone is dan niet van de partij maar wel VIOS W. Daarna is de laatste speelronde van de mannencup metΒ LSVV - Vrone en BOL - DTS.
Pin It
Bekeken: 978x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/