Zoals al eerder aangekondigd wordt de hefbrug over de Huygenvaart bij Oterleek aan groot onderhoud onderworpen. De werkzaamheden duren van oktober tot mei, dus er is voor langere tijd verkeershinder. Dinsdag 12 september organiseert de provincie een informatiebijeenkomst over de werkzaamheden bij Brasserie Bianca's in Oterleek.

De hefbrug bij Oterleek is verouderd. Daarom krijgt de brug een nieuw brugdek van staal en worden het hefmechanisme en beton vernieuwd. Ook krijgt de brug een verse coating.

De infoavond op 12 september begint om 20:00 uur met een presentatie over de werkzaamheden, de planning en de hinder. Daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de provincie en de gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans. De opent om 19:45 uur, de bijeenkomst duurt tot 21:30 uur.

De provincie vraagt belangstellenden om zich vooraf even aan te melden via het Servicepunt: 0800-0200600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Direct omwonenden die eerder zijn benaderd met het verzoek hun voorkeursdatum voor de bijeenkomst door te geven, hoeven zich niet (opnieuw) aan te melden.(foto: provincie NH)
Pin It
Bekeken: 2079x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/