Dick Ranzijn is postuum benoemd tot Lid van Verdienste van AZ. Ranzijn was in de jaren tachtig bestuurslid. Ranzijn overleed in juni op tachtigjarige leeftijd.

Met de benoeming komt Ranzijn in een illuster rijtje van Leden van Verdienste. Zo hebben onder meer Co Adriaanse, Toon Gerbrands en Louis van Gaal ook de eretitel gekregen. De geboren Alkmaarder startte zijn ondernemerschap begin jaren zeventig. Ranzijn richtte huis-aan-huiskrant De Koerier in Heerhugowaard op. In 1978 besloot hij om de krant in eigen beheer uit te geven. Het was de start van uitgeverij Rodi Media. Het bedrijf begon met één krant, maar breidde al snel uit met meerdere Noord-Hollandse edities. Vandaag de dag heeft Rodi Media tientallen titels.

Als bestuurslid was Ranzijn medeverantwoordelijk voor het binnenhalen van ondernemer Dirk Scheringa. Ook schoot Ranzijn met zijn bedrijf de Alkmaarse club te hulp na de val van hoofdsponsor DSB.
Pin It
Bekeken: 1956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/