Lindsay Frelink heeft zich samen met het Nederlandse rolstoelbasketbalteam geplaatst voor de Paralympische Spelen. De ploeg won de halve finale van het Europees Kampioenschap tegen Spanje met 64-31. Daarmee is niet alleen de finale van het toernooi bereikt, maar ook een Paralympische ticket bemachtigd.

Het team van trainer Gertjan van der Linden is oppermachtig. De sporters zijn op dit moment regerend Paralympisch, wereld- en Europees kampioen. Sterker nog: mochten de Nederlanders vrijdag de finale tegen Groot-Brittanië winnen, dan zou het de vierde Europese titel op rij worden. Recent besteedde wij nog aandacht aan de behaalde wereldtitel. De ploeg versloeg China in de finale met 57-34. "Ik ben zo trots op dit team! Ik kan gewoon niet geloven dat we dit hebben gedaan", zei de Heerhugowaardse toen over de winst.

De strijd om de Europese titel start vrijdagavond om 20:00 uur en is te volgen via een livestream op nos.nl.
Pin It
Bekeken: 882x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/