De zoektocht naar een nieuwe burgemeester van Castricum is gestart. De vacature is inmiddels gepubliceerd op de website van de provincie Noord-Holland. Tot en met maandag 18 september kunnen geïnteresseerden reageren.

Om de nieuwe eerste burger van Castricum te worden, moet je aan verschillende eisen voldoen. Zo moet je ervaring hebben in het openbaar bestuur of in een andere relevante sector. Ook wordt gevraagd om een integere, herkenbare en stressbestendige bestuurder.

In juni dit kjaar nam burgemeester Toon Mans afscheid. Daarna werd Karen Heerschop waarnemend burgemeester van Castricum. In het verleden was zij onder meer burgemeester van Beemster en Zeevang. Heerschop blijft in Castricum totdat haar opvolger wordt geïnstalleerd. Naar verwachting zal dat in maart volgend jaar gebeuren.
Pin It
Bekeken: 2609x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/