De politie heeft de afgelopen weken geen enkele bruikbare tip gekregen over de gewelddadige straatroof op een 15-jarige Heerhugowaarder. De jongen werd vorige maand beroofd in Zaandam. Hij werd daarbij bedreigd en mishandeld.

"Er zijn geen enkele ontwikkelingen in de zaak", vertelt een politiewoordvoerder aan Dijk en Waard Centraal. Het is vrijdagavond 22 juli even na 23:40 uur als de 15-jarige door de dader wordt aangesproken op treinstation Zaandam. Hij wil geld en andere eigendommen van het slachtoffer en zegt een mes bij zich te hebben. De Heerhugowaarder krijgt een klap in zijn gezicht. Vervolgens geeft hij zijn spullen af. "Het is echt geen kwajongensstreek. Het is heftig om zoiets mee te maken en we willen dan ook heel graag de dader te pakken krijgen", benadrukt de woordvoerder.

Overigens was de overvaller niet alleen. Tijdens de straatroof liep hij met een andere jongen, die het opnam voor het slachtoffer en een overval probeerde te voorkomen. Volgens de politie zou het gaan om twee jongens van ongeveer zestien jaar oud met een normaal postuur. Een van hen droeg een donkerblauw trainingspak en heeft een donkergetinte huidskleur en golvend zwart haar. De andere jongen heeft een lichte huidskleur, donker haar en een donkere snor. Hij zou tijdens de roof in het zwart gekleed zijn. "Het zijn duidelijke signalementen, maar desondanks hebben we geen bruikbare informatie gekregen." Hoe dat komt? "De meldingsbereidheid is misschien wat minder in deze zaak of er waren die avond niet veel mensen bij het treinstation."
Pin It
Bekeken: 1030x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/