Even op bezoek bij die ene buurvrouw of met de hele straat activiteiten organiseren. Al jaren is Burendag een fenomeen in het hele land. Dit jaar kunnen Dijk en Waarders ook een kijkje nemen in het asielzoekerscentrum (azc) aan de Van Noortwijklaan in Heerhugowaard. Onder het motto van 'FF Buurten' ontmoeten Dijk en Waarders de bewoners en medewerkers van het azc. Vanaf 13:00 uur staat de internationaal gebrouwen koffie en thee klaar.

"Schuif aan en ontdek de veelzijdige smaken uit verschillende landen en kom in gesprek met bewoners", schrijft de organisatie in een bericht. Tijdens de Burendag in het azc kunnen Dijk en Waarders een rondleiding krijgen door het asielzoekerscentrum. Daarnaast horen ze over het reilen en zeilen bij een informatiemarkt. Diensten zoals het COA, Vluchtelingenwerk , Gezondheidszorg asielzoekers (GZA) en GGD vertellen meer. De burendag in het azc is zaterdag 23 september van 13:00 tot 16:00 uur.
Pin It
Bekeken: 901x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/