Nog een paar weken en dan is het zover. Het bridgeseizoen van de Heerhugowaardse vereniging Cross Ruff gaat dinsdagmiddag 5 september weer van start. Wedstrijdleider Hanny Jobse kan niet wachten totdat de eerste kaarten van de competitie weer worden geschud.

Ruiten, klavers, schoppen en harten. Je pakt de 52 kaarten en verdeelt ze over vier spelers. Oftewel dertien kaarten, want de jokers doen niet mee. Het spel bestaat uit twee fasen. Eerst het bieden en dan het spelen. Iedere maandagavond en dinsdagmiddag wordt van september tot en met april gebridged in café De Swan aan de Middenweg in Heerhugowaard. "We hebben mensen van allerlei niveaus. Deelnemers die net van de cursus komen of bridgers die al tientallen jaren ervaring hebben", vertelt Jobse. Ze is een van de wedstrijdleiders bij Cross Ruff.

Op dinsdagmiddag 5 september start het nieuwe seizoen. De Waardse vereniging is dan ook op zoek naar nieuwe leden. Vooral voor de maandagcompetitie. "Die start op maandagavond 11 september. We zouden het heel leuk vinden om nieuwe leden bij de club te krijgen. Als er genoeg aanmeldingen zijn, dan kunnen we ook een cursus starten." Want zo stelt Jobse: het klinkt misschien alsof je alleen kans op de winst maakt na het afronden van een cursus, maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. "Ook hoeven de mensen die het langst bridgen niet altijd de beste te zijn. Wel word je na verloop van tijd beter."

Voor meer informatie over de vereniging, neem contact op met Hanny Jobse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ze is ook telefonisch bereikbaar via 06 - 53 19 26 42.
Pin It
Bekeken: 991x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/