Van reggae tot pop en van techno tot metal. Zondag staat het Mixtream Festival weer op de planning. In het Rosarium Park in Heerhugowaard treden onder andere Triggerfinger frontman Ruben Block, reggaegroep Mr Ray Bass enmetalband Serotonia op.

Het festival heeft dit jaar twee podiums. Naast het hoofdpodium is er het dance-podium. Daar spelen DJ Gladde Paling, DJ Je Moeder, Joe Last, Gino Zucotti en vele andere. Niet alleen is er dit jaar muziek op het Mixtream Festival, ook zijn er verschillende activiteiten op het festivalterrein te doen. Zo is er een speciale 'Maxtream' ingericht voor F1-fans, waar ze de wedstrijd op hun eigen telefoon kunnen volgen. Ook wordt een graffiti-workshop gehouden, zorgt Anne Hiddinga voor een theaterelement en is er een waarzegster.

Het Mixtream Festival start zondag 27 augustus om 12:30 uur en duurt tot 22:30 uur. Het festival is gratis en consumptiemunten zijn verkrijgbaar bij de bar. (Foto: Mischa Nieuwboer)
Pin It
Bekeken: 1118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/