De DOP-fractie heeft vernomen dat er in Dijk en Waard openbare laadpalen voor elektrische auto's defect zijn, die maar niet worden gerepareerd. Raadsleden Ruben Phillippo en Kees Tesselaar willen dat het college van B&W actie onderneemt om ervoor te zorgen dat kapotte laadpalen zo snel mogelijk worden hersteld.

DOP heeft vernomen dat er niet bepaald snel of effectief gehandeld wordt wanneer wordt gemeld dat een laadpaal niet meer werkt. "Na diverse meldingen aan de gemeente hieromtrent, blijkt dat de gemeente onze inwoners doorverwijst naar onder andere Total en/of MRA. Het resultaat is nog steeds een defecte laadpaal", constateerden Phillippo en Tesselaar. "De DOP vindt dit zorgwekkend en weinig dienstverlenend richting onze inwoners. Daarnaast draagt een defecte laadpaal niet bij aan de vergroening van Dijk en Waard."

Het tweetal vraagt het college of de gemeente bijhoudt of laadpalen defect zijn en zo ja, hoeveel het er op dit moment zijn. Ook willen Phillippo en Tesselaar weten hoe lang het volgens het college mag duren tot een gemeld defect weer hersteld is, en wat het van plan te gaan doen om reparaties zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.
Pin It
Bekeken: 1076x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/