Huishoudens in Dijk en Waard kunnen nog veel stappen nemen om verder te verduurzamen - en zo kosten te besparen. Energiecoaches helpen daarbij. Maar dan moeten die coaches er wel zijn. De gemeente Dijk en Waard is daarom hard op zoek naar nieuwe coaches, die als vrijwilliger gaan werken voor Wonen Plus Welzijn. "We verwachten dat u in ieder geval een jaar inzetbaar bent."

Mensen die duurzaamheid belangrijk vinden en anderen graag helpen bij het maken van duurzame keuzes passen goed in het profiel van een energiecoach. Wonen Plus Welzijn benadrukt dat er veel flexibiliteit is. Coaches bepalen zelf wanneer ze hun afspraken inplannen. En voorkennis is niet nodig: "Elke energiecoach wordt opgeleid door Duurzaam Bouwloket, zodat zij inwoners van de gemeente Dijk en Waard perfect kunnen adviseren", laat Wonen Plus Welzijn weten. Een energiecoach voor huurwoningen volgt een training van een dagdeel, een energiecoach voor koopwoningen volgt een training van vier dagdelen.

Aan de opleiding zijn geen kosten verbonden, die wordt verzorgd door de organisatie. Wel is het zo dat de energiecoaches allemaal vrijwilligers zijn. Wie interesse heeft kan zich vรณรณr woensdag 13 september aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ten name van Elisabeth Hoekstra. De cursus start op dinsdag 19 september.
Pin It
Bekeken: 871x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/