Dansen maakt niet alleen blij, maar kan ook mensen met niet-aangeboren hersenletsel helpen. Fysiotherapeut Petra Kooloos houdt zaterdag 16 september vanaf 10:15 uur een kennismakingsworkshop 'Dansen voor mensen met parkinson en andere niet-aangeboren hersenaandoeningen'. De training wordt gegeven in gezondheidscentrum De Vroonen in Sint Pancras.

Vooral mensen met parkinson zijn geneigd om hun bewegingen steeds kleiner te maken. De dansworkshop stimuleert grote bewegingen, met bijkomende voordelen. Zo helpen muziek en ritme om weer soepeler te gaan bewegen en geeft het positieve energie. Ook laat de training zien wat wΓ©l mogelijk is.

Aanmelden voor de workshop kan bij Petra Kooloos via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 - 26 23 43 98.Β De workshop is gratis.
Pin It
Bekeken: 877x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/