Het werk van Koninklijke Visio, de achterliggende kennis én de ervaringen van mensen met een visuele beperking staan centraal op de open dag die het centrum in Heerhugowaard op zaterdag 7 oktober organiseert. Iedereen die nieuwsgierig is naar het werk van Koninklijke Visio is welkom. "Laat u op deze dag inspireren!"

Zowel voor zorgmedewerkers als voor vrienden en familie van mensen met een visuele beperking is er veel te leren en te ervaren op de open dag. Zo zijn er ervaringsdeskundigheden aanwezig die graag het gesprek aangaan over hun leven met een visuele beperking en over wat er voor hen allemaal mogelijk is met nieuwe technieken en hulpmiddelen.

Zulke hulpmiddelen worden uiteraard ook gepresenteerd op de open dag van Koninklijke Visio. Zo zijn er demonstraties van hulpmiddelenleverancier Iris Huys, die duidelijk maakt wat de techniek allemaal mogelijk maakt. Bijzonder is ook 'Komt het zien!', dat met korte workshops uiteenzet hoe zij theater toegankelijk maken voor blinden en slechtzienden. Buiten is een route uitgezet om zienden te laten ervaren hoe het is om als slechtziende over straat te gaan.

De open dag vindt plaats op zaterdag 7 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.
Expertisecentrum Koninklijke Visio is gevestigd aan de Gildestraat in Heerhugowaard. De toegang is gratis. Zie ook de website van Koninklijke Visio.
Pin It
Bekeken: 949x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/