Ze houden de wijk of buurt in de gaten en zijn de schakel tussen bewoners en de politie. Maar wie zijn de wijkagenten? Daphne Hofmans en Cengiz Guney houden woensdag 18 oktober van 10:00 tot 11:30 uur een spreekuur in De Binding. Ook de BOA's zijn aanwezig in het gebouw aan de Bosgroet in Zuid-Scharwoude.

Geïnteresseerden kunnen tijdens de ochtend vrij inlopen en vragen stellen over tal van onderwerpen. Ook is er gelegenheid om alleen kennis te maken met de wijkagenten en BOA's. Voor wie niet naar het spreekuur kan, is het ook mogelijk om per mail in contact te komen. Daphne is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Cengiz via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Telefonisch zijn ze beschikbaar via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 523x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/