Binnen anderhalve maand is opnieuw een schuur aan de Prinses Irenestraat in Broek op Langedijk in brand gevlogen. Dat gebeurde rond 02:45 uur en inmiddels is middels forensisch onderzoek vastgesteld dat het vuur was aangestoken. De politie zoekt getuigen en beeldmateriaal van het incident.

Op 10 september ontstond ook al brand in een schuur aan de Prinses Irenestraat. Het vuur sloeg toen over naar andere schuren, met enorme schade tot gevolg. De oorzaak van die brand kon niet worden vastgesteld, maar dat er nu vlakbij weer brand ontstond is wel opmerkelijk. Een verband is echter nog niet gevonden.

"Op dit moment onderzoeken wij meerdere scenario’s", laat de politie weten. "Wij houden daarbij rekening met eventuele verbanden tussen eerdere branden.

Wie meer denkt te weten  wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Wie beeldenmateriaal kan deze via politie.nl uploaden.
Pin It
Bekeken: 859x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/