Ook dit jaar is de Fjoertoer Egmond weer uitverkocht. Voor de negende keer op rij. Daarmee mag de wandeltocht als populair bestempeld worden. De deelnemers passeren  onderweg meerdere schouwspelen, gecreëerd door kunstenaars, artiesten en natuurlijk de bewoners van Egmond.

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november worden de Egmonden en Heiloo omgetoverd tot een waar lichtjesparadijs. Bij het vallen van de avond zullen de dorpen de wandelaars door tal van licht-, vuur- en geluidsacts de weg wijzen in de duisternis.  Het thema is dit jaar 'Fairytale Fjoertoer'.

De start van alle afstanden is op het parkeerdek van Hotel Zuiderduin in Egmond. Daarna voeren de verschillende routes een eigen koers. Wel moeten alle wandelaars tijdens hun laatste kilometer het Noordzeestrand trotseren voor ze finishen op parkeerterrein de Werf.

Vorig jaar was het thema: 'Fjoertoer Wildlife'. Streekstad Centraal maakte er deze reportage:

00:00
55
00:00

Pin It
Bekeken: 1021x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/