Het Middelwechhuis is officieel geopend. Buurtbewoners en andere geïnteresseerden konden donderdag een kijkje komen nemen in de nieuwe Heerhugowaardse woonzorglocatie voor mensen met dementie.

Het is geen geheim: in Dijk en Waard wordt volop gebouwd. En ook aan de Vork in Heerhugowaard zaten ze de afgelopen tijd niet stil. Het Middelwechhuis biedt plek aan zo'n 21 bewoners. "In kleinschalige setting", vertelde locatiemanager Elina Broeren van Dagelijks Leven eerder. "Elke bewoner heeft een eigen studio. Ook zijn er twee gezellig ingerichte woonkamers en een mooie activiteitenruimte." (Tekst gaat verder onder de foto)

Het Middelwechhuis is de eerste van twee nieuwe woonzorglocaties in Heerhugowaard.


Aankomende maandag verhuizen de eerste bewoners naar Het Middelwechhuis. Vervolgens komen daar geleidelijk nieuwe bewoners bij. Trouwens, over nieuwe bewoners gesproken: over drie weken kunnen ook nieuwe buren verwelkomd worden. Naast Het Middelwechhuis worden dan de deuren van Het Huygenwaerthuis geopend.
Pin It
Bekeken: 548x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/