De Heerhugowaardse eredivisionist FC Marlène heeft het nieuwe tenue gepresenteerd met hoofdsponsor FG Live. Voorzitter Ruud Nolten reikte het eerste shirt uit aan Joep Peerdeman van FG Groep.

De uitreiking gebeurde vrijdagavond voor de wedstrijd van de Heerhugowaardse zaalvoetballers tegen FCK De Hommel. "Het is een prachtig tenue. We zijn er zeer blij mee", vertelt voorzitter Nolten tegen Streekstad Centraal. "Monique van de Rijst en Will Hofland zijn de kartrekkers van dit project geweest. Mede door haar is dit shirt eruit gekomen. Vooral het reliëf is supergaaf."

FG Live is het nieuwe evenementencentrum in Heerhugowaard, zoals de voormalige poppodium Waerdse Tempel nu heet. De sponsor heeft zich voor de komende drie jaar verbonden aan de Heerhugowaardse club. (Beeld: DP Sportfotografie)
Pin It
Bekeken: 516x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/