De politie van Dijk en Waard heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vijf bestuurders aangehouden vanwege rijden onder invloed van drank of drugs. In één geval gebeurde dat na een zwaar eenzijdig verkeersongeval, op de Leijendijk tussen Verlaat en Nieuwe Niedorp.

"We voorkwamen vier potentiële verkeersongevallen. Hoewel bestuurders vaak van mening zijn dat het nog wel kan", aldus de politie. "Bij de vijfde bestuurder gold dat niet. Wij mogen van een wonder spreken dat er geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen bij dit ongeval."

Rond 05:35 uur kreeg de politie melding van een voertuig te water langs de Leijerdijk. Gezien de schade rondom, was de auto waarschijnlijk over de kop geslagen, voordat deze rechtop in de ondiepe sloot eindigde. De vier inzittenden wisten op eigen kracht op het droge te komen. Zeker twee ambulances zijn met spoed naar het ziekenhuis vertrokken.

"Drank of drugs gebruikt? Stap niet in de auto als bestuurder, het is de potentiële schade en letsel niet waard." (foto: Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 730x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/